Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Главни уредник Данаса пријавио Тужилаштву фалсификат СМС поруке на Твитеру
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 01. 2019.

Аутор: Д. Д. Извор: Данас

Драгољуб Петровић пријавио Н. Н. лице

Главни уредник Данаса пријавио Тужилаштву фалсификат СМС поруке на Твитеру

Главни уредник Данаса Драгољуб Дража Петровић поднео је јуче пријаву Посебном тужилаштву за високотехнолошки криминал против Н. Н. лица које је на твитер налогу под називом ЛелаСтанимировић @LelaStanimir објавило фалсификат СМС поруке која је наводно послата са његовог броја телефона.

У фалсификованом СМС-у Петровић наводно пише непознатој особи и тражи новац од неког „Дулета Петровића“ да би запосленима у Данасу исплатио плате.

– Мада је из самог СМС-а који је објављен на том налогу, а касније шерован преко армије СНС ботова, сваком паметном јасно да је у питању брутална лаж, желим да полиција утврди ко стоји иза ове свињарије која је заиста незапамћена. Тражим од полиције да утврди ко је власник Твитер налога где је објављен овај фалсификат, а онда ћу покренути и приватну тужбу. Немам сумњу да иза целе приче стоји режим и да је ово покушај невеште освете преко ботова због нашег објављивања СМС поруке Вучићеве саветнице која тражи од уредника да не буду груби према сину Жељка Митровића – каже Петровић.

Главни уредник Данаса додаје да је режим ушао у терминалну фазу параноје када почиње да фалсификује све и свашта у обрачуну са опозицијом и критичком јавношћу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси