Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Наздравили за још бољу сарадњу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 01. 2011.

Извор: Блиц

Наздравили за још бољу сарадњу


У седишту Асоцијације медија на Сењаку синоћ је приређен традиционални коктел коме су присуствовали представници Владе Србије и дипломатског кора, министри, директори водећих компанија и представници медијских кућа.

Наш уредник Веселин Симоновић, који је уједно и председник Асоцијације медија, пожелео је свим гостима добродошлицу.

Поред Мери Ворлик и Волфрама Маса, амбасадора Америке и Немачке, коктелу су присуствовали и потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић, министри Небојша Брадић и Јасна Матић, председник Скупштине града Александар Антић и његов заменик Зоран Алимпић.

Прилику да размене пословна искуства искористили су и уредници „Новости“ Манојло Вукотић, „Политике“ Драган Бујошевић, „Времена“ Драгољуб Жарковић, НИН-а Небојша Спаић, „Глорије“ Сања Пурић.

Убрзо су стигли и представници водећих компанија – испред Телекома дошао је Владимир Лучић, Банке Интеза - Драгиња Ђурић, Делта холдинга - Јелена Крстовић, Колор прес групе - Роберт Чобан са супругом Сандром и многи други.

Дружење уз пиће и понеки залогај прекинули су накратко директор Асоцијације Зоран Папић и председник Веселин Симоновић.

- Желим свима пуно успеха и у овој години у име чланова Асоцијације. Ово није прилика да говоримо о стању у медијима и друштву уопште, већ да се дружимо, разменимо искуства и сарађујемо још боље наредних година - рекао је Веселин Симоновић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси