Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Директор телевизије тужио повереника НУНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 12. 2010.

Извор: Политика

Директор телевизије тужио повереника НУНС-а


Врање – Директор регионалне РТВ Зоран Величковић поднео је кривичну пријаву Основном тужилаштву у Врању против независног новинара Радомана Ирића, иначе, повереника НУНС-а за Пчињски округ.

Величковић је пријаву поднео због увреде части и клевете које су, по његовом мишљењу, изнете у саопштењу које је Ирић упутио јавности поводом Величковићеве забране емитовања филма о 5. октобру 2000. године. И

рић је о поднетој пријави обавештен прекјуче у Полицијској управи у Врању где је дао писмену изјаву у којој је навео да је саопштење припремио по службеној и професионалној дужности као повереник НУНС-а. Како је рекао, то је учинио у интересу информисања јавности, јер је Величковић извршио груб и бестијалан атак на професију.

М. М.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси