Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Потпис мејлом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 12. 2010.

Извор: Вечерње новости

Потпис мејлом


Директор РТВ Врање против повереника НУНС

Врање - Зоран Величковић, директор РТВ Врање, поднео је кривичну пријаву против Радомана Ирића, повереника НУНС за Пчињски округ, за клевету и увреду. Ирић је, наводно, фалсификовао списак са именима новинара, чланова НУНС, који су подржали Љубицу Здравковић-Џонов, главног и одговорног уредника РТВ.

Величковић је 5. октобра скинуо с програма филм који је требало да буде приказан у знак обележавања "револуције". И поред оштре расправе између њега и уредника, филм није приказан.

У међувремену, Џонову је подржао НУНС, саопштењем у коме пише да је Величковић грубо прекршио овлашћења. Ирић је послао саопштење, писмо подршке Џоновој, са именима 38 новинара овог округа.

Два месеца касније, полиција испитује новинаре да ли су стварно потписали саопштење. Ирић тврди да подршка није ни могла да буде потписана, јер је са колегама разговарао телефоном, а у РТВ је саопштење послао електронским путем.

С. В.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси