Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Локална телевизија на глобалној мрежи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 10. 2010.

Извор: Дневник

Локална телевизија на глобалној мрежи


Зрењанински КТВ од сада и на Интернету

Док медији у земљи и свету проживљавају једну од највећих криза, када су им приходи од оглашивач а поприлично ограничени, што се нарочито одразило на градска и општинска гласила, зрењанинска Телевизија КТВ, која је од Републичке радиодифузне агенције добила локалну дозволу за емитовање, одлучила је да учини још један корак напред у свом раду.

Гледаоци ове телевизије, препознатљиве у држави и региону по забавним емисијама из сопствене продукције, убудуће ће програм моћи пратити и путем интернета. Осим тога, и слушаоци радија “Киш”, који послује у оквиру исте медијске куће, имаће прилику да га прате на својим рачунарима. На редизајнираном сајту КТВ-а посетиоци могу наћи и бројне друге садржаје, попут најновијих вести из Зрењанина и околине, најаву програма, изводе из штампе и слично.

– КТВ је основан 1994. године и једна је од најстаријих локалних телевизијских станица у земљи. Програм је прво емитован кроз кабл, те отуда име КТВ. Већ деценију смо препознатљиви по својој продукцији и ван Зрењанина. Три емисије које се снимају у студију површине 500 квадрата, с два студијска крана и шест камера, реемитују ТВ станице у целој бившој Југославији. Неке се приказују и на 70 телевизија које покривају 109 градова – каже власница и директорка КТВ-а Даница Радић.

Приликом недавне посете овој медијској кући, начелница Средњобанатског округа Тања Дуловић је оценила да је КТВ заузео место на медијском небу Зрењанина, исказујући очекивање да ће се ускоро његов значај проширити и на регионални ниво.

– Не само због тога што она свој програм емитује преко кабловске мреже него и зато што очекујем да информације из Зрењанина и средњег Баната буду доступне свим грађанима Србије – рекла је Тања Дуловић, и нагласила да примећ ује побољшање када је информативни део програма ове телевизије у питању.

Ж. Б.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси