Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Консолидација Дневника?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 10. 2010.

Извор: Pregled

Консолидација Дневника?


Влада Војводине усвојила је јуче информацију о консолидацији стања у Холдингу Дневник, саопштио је Покрајински секретаријат за информације.

Планом је обухваћено враћање дела кредита код пословних банака у висини од 60 милиона динара, исплата зарада за шта треба 10 милиона динара, као и обезбеђивање репроматеријала и сировина за пет милиона динара, наводи се у саопштењу. Додаје се да нешто више од 89 милиона динара треба за машине, опрему и репроматеријал, измештање штампарије и других делова холдинга, финансирање социјалног програма, као и заостале доприносе за здравствено.

Синдикат запослених је навео да Влада Војводине није поштовала протокол који је потписала са синдикатом па да тако запослени и након 10 месеци немају здравствено осигурање.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси