Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Осуда напада на Слађану Новосел
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 09. 2010.

Извор: Данас

Осуда напада на Слађану Новосел

Саопштење Редакције Данаса

Редакција листа Данас, првенствено захваљујући свом дописнику из Новог Пазара Слађани Новосел, у континуитету, с истанчаним сензибилитетом прати друштвени и политички живот у Санџаку.

Уважавање свих актера с овдашње јавне сцене и афирмација духа толеранције међу често супротстављеним опцијама и институцијама представљају чврсте принципе Данасовог писања о Санџаку. У више наврата Данасу и новинарки Слађани Новосел је с разних страна одато признање за овакав високо професионални и друштвено одговорни однос према послу којим се бавимо. Утолико су опаснији и безумнији напади непознатих особа на новинарку Слађану Новосел док је обављала свој посао.

Надамо се да ниједна легална организација - верска, страначка или било која друга - не подржава ове изгреднике. И више од тога, редакција Данаса очекује да ће их оштро осудити, а од надлежних државних органа да ће их пронаћи и примерено казнити.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси