Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ситуација у Дневник холдингу пред решењем
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 08. 2010.

Извор: Данас

Ситуација у Дневник холдингу пред решењем

Нови Сад - Покрајински секретар за рад и запошљавање Мирослав Васин разговарао је са Предрагом Ћурчијом, председником Друштва новинара Војводине о ситуацији у Дневник холдингу.



Том приликом Васин је упознао председника ДНВ-а са свим корацима који су до сада учињени да би се помогло запосленима и наговестио да ће услови за окончање штрајка бити створени већ ове седмице, наводи се у саопштењу Друштва новинара Војводине.

Запосленима ће бити исплаћена једна заостала плата, за петнаест дана ће добити још једну, а затим ће бити купљена опрема која ће омогућити радницима да следећу плату зараде сами, рекао је Васин. Он је истакао да је запосленима у Дневнику повезан стаж до 2009. године и да је започео процес реструктуирања који омогућава да предузеће стане на своје ноге и почне нормално да ради.
Г. Нонин

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси