Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Студио Б“ помаже кад су велике гужве
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 07. 2010.

Извор: Блиц

„Студио Б“ помаже кад су велике гужве

Гледаоце и слушаоце, „Студио Б” је почео свакодневно да води, уживо, кроз јутарњи и поподневни саобраћајни шпиц, најбржим расположивим путем до жељеног одредишта.






Како Београд функционише и како ће функционисати током реконструкције моста Газела једно је од најважнијих питања функционисања града у овом тренутку. На који начин избећи колапс када се Београђани врате са одмора?

Ослушкујући потребе својих гледалаца и слушалаца камере Радио телевизије Студио Б усмерене су ка мостовима и прилазним саобраћајницама које чине жилу куцавицу престонице.У програме се стално укључују репортери из аутомобила, на сваких неколико минута објављује се колико времена је потребно да би се прошао који мост, графикама се предлажу тренутно најпроходнији правци, на пример од Београдске арене до Аутокоманде.

Можда и најважније, РТВ Студио Б искористио је свој “стратешки” положај и на врху Београђанке монтирао камере које прате стање на свим мостовима И укључују се врло често у програм. Кроз неколико дана, возачи ће преко wеб сајта, студиоб.рс, бити у прилици да непрестано, током свих двадесет четири сата, пре но што седну за волан, провере каква је тренутна ситуација на мостовима преко Саве.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси