Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јожеф Клем именован за в. д. директора Радио Новог Сада
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 07. 2010.

Извор: Данас

Јожеф Клем именован за в. д. директора Радио Новог Сада

Нови Сад - Управни одбор РУВ- РТВ је на седници одржаној пред викенд, на предлог генералног директора Блажа Поповића, разрешио дужности досадашњег директора Радио Новог Сада Павла Миливојева.



 У образложењу своје одлуке да Миливојева, који је током више од годину и по дана обављања послова првог човека Радија у великој мери допринео повећању слушаности радијског програма, постави на уредничко место, Поповић је навео како је реч о човеку богатог новинарског искуства, велике креативне енергије и организационих способности, који ће као такав у наредном периоду дати свој пуни допринос даљем развоју програма.

За вршиоца дужности послова првог човека Радија именован је Јожеф Клем, који је у овој кући запослен више од три деценије. Клем је до сада био заменик главног и одговорног уредника Радија Нови Сад. Дугогодишњи је новинар и уредник у мађарској редакцији Радио Новог Сада, дипломирао је на Филозофском факултету у Новом Саду, Одсек за мађарски језик и књижевност.
Р. Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси