Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Уставни суд идућег четвртка о Закону о информисању
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 07. 2010.

Извор: Политика

Уставни суд идућег четвртка о Закону о информисању


Уставни суд Србије разматраће на следећој седници, у четвртак, 22. јула, предлог за оцену уставности и законитости измена и допуна Закона о јавном информисању, који је поднео заштитник грађана Саша Јанковић, најавила је јуче председница суда Боса Ненадић.

Поред предлога заштитника грађана, суд ће на истој седници разматрати и друге предлоге и иницијативе поднете поводом тог закона, казала је Ненадић на конференцији за новинаре у Уставном суду.

Уставни суд је у октобру прошле године затражио одговор парламента на предлог и иницијативе за оцену уставности тог закона и његове сагласности са потврђеним међународним договорима. Предлогом заштитника грађана Саше Јанковића и иницијативама оспорене су готово све одредбе недавно усвојеног закона.
Тањуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси