Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Потписи за опстанак Радио Сомбора
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 07. 2010.

Извор: Данас

Потписи за опстанак Радио Сомбора


Сомбор - Запослени у Радио Сомбору већ неколико дана испред Градске куће сакупљају потписе грађана за подршку опстанку ове медијске куће. Ова локална медијска кућа, после неуспеле приватизације, враћена је Агенцији за приватизацији, а последња плата је исплаћена за септембар прошле године.

Представници Независног синдиката у овој медијској кући указују да запослени више нису у могућности да из свог џепа плаћају свакодневне трошкове радија и траже да буде спречено његово гашење.

Радио Сомбор има регионалну фреквенцију и емитује програм на четири језика. Да су Сомборци заинтересовани за опстанак ове медијске куће сведочи и податак да је за само неколико сати у петак, када је почела акција, прикупљено 700 потписа.

Танјуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси