Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Признања за четири студенткиње
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 05. 2010.

Извор: Данас

Признања за четири студенткиње

Београд - Награде из фонда „Боривоје Мирковић“ додељене су јуче по 26. пут на Факултету политичких наука, за најбоље студентске радове из области новинарства.


Награду у категорији ТВ прилог добиле су студенткиње Јелена Петковић и Јелена Кошарац за рад „Најданови кругови“, док су за чланак „Живот после“ награђене Александра Богдановић и Невена Наић.

Награда за најбољи радио пакет ове године није додељена. Декан ФПН-а Илија Вујачић истакао је да ова награда подиже углед факултета, као и да доприноси свему ономе за шта се професори овог факултета залажу.

Раде Вељановски, председник жирија, рекао је да је овог пута стигло мање радова него претходних година, као и да није било актуелних друштвених и политичких тема, што је „неочекивано за студенте новинарства на овом факултету“. У жирију су били Раде Вељановски, Неда Тодоровић, Лила Радоњић, Сања Домазет и Веселин Кљајић.

Б. Ц.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси