Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РРА: Пријава "Пинку" због "Фарме"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 05. 2010.

Извор: Б92 Онлајн

РРА: Пријава "Пинку" због "Фарме"


Београд - Савет РРА покренуо је поступак против "Пинка“ због "екстремно вулгарног понашања" учесника ријалити програма Фарма који се приказује на тој телевизији.

Представници тог тела нису желели да прејудицирају коначну одлуку и мере које ће бити предузете против телевизије Пинк.

Пинк има рок од 15 дана од тренутка када му буде достављена одлука о покретању поступка да одговори на њу, а у РРА процењују да ће коначну одлуку донети за 20 дана.

РРА као регулаторно тело нема овлашћење да забрани емитовање ријалити шоу програма Фарма.

Потпредседник Савета РРА Горан Караџић рекао је на конференцији зановинаре да РРА може да изрекне опомену, јавно упозорење или да привремено или трајно одузме дозволу емитеру који крши Закон о Радиодифузији и Кодекс понашања емитера.

Представница за јавност телевизије Пинк Татјана Војтеховски је, након те конференције за новинаре, рекла да ће телевизија Пинк предузети мере и посебну уређивачку пажњу посветити томе да се из програма избаце вулгарност и непримерено понашање.

Војтеховски је навела да ће приликом приказивање ријалити шоу програма фарма на Пинку од сада стајати ознака да је та емисија само за старије од 18 година.

Телевизија Пинк ће се вечерас пре шоу програма Фарма извинити гледаоцима који су погођени увредама изнетим током емитовања те емисије претходних дана.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси