Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Симеон тужио владику Атанасија, Блиц и Данас
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 05. 2010.

Извор: Данас

Симеон тужио владику Атанасија, Блиц и Данас


Београд - Архимандрит Симеон (Виловски) поднео је јуче Првом основном суду у Београду кривичну тужбу против владике Атанасија Јевтића због клевете и увреде, саопштено је из манастира Црна река.

Како се истиче, Вишем суду у Београду тужбе су поднете и против дневних листова Блиц и Данас, али и против новинарке Жељке Јевтић и колумнисте Данаса Милоша Васића.

Према наводима из Црне реке, владика Атанасије „већ годинама неуморно води клеветничку кампању против епископа Артемија и архимандрита Симеона, која је кулминирала последњим догађајима од фебруара ове године“.

Разлог подношења тужбе против Блица је писање овог листа, у којем се „пре него што је надлежном суду поднет захтев за спровођење истраге против архимандрита Симеона, у низу текстова оглашен кривим за бројна кривична дела која му се чак захтевом за спровођење истраге и не стављају на терет“.

Д. Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси