Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нисам заступао ВАЦ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 03. 2010.

Извор: Вечерње новости

Нисам заступао ВАЦ


Реаговање др Леополда Шпехта


На текст под насловом "Ко је мистериозни адвокат", објављен у "Новостима" 20. марта 2010, реаговао је др Леополд Шпехт, који у захтеву достављеном нашем листу, између осталог, каже:

"Поводом изнетих тврдњи о мом наводном ангажману од стране ВАЦ, у циљу прибављања сагласности антимонополских власти за куповину "Вечерњих новости", истичем да ја, ни било ко од адвоката моје бечке и придружених европских канцеларија, нисмо ни на који начин поступали пред Комисијом за заштиту конкуренције Републике Србије, у циљу прибављања решења за одобрење концентрације у корист ВАЦ, нити смо за то овлашћени.

Не само што је неистина да сам укључен у заступање ВАЦ пред српским органима за заштиту конкуренције, већ помињање наводне накнаде за тај посао која би излазила из оквира адвокатских накнада, и атрибут "мистериозни", осим што су бесмислени, вређају мој лични и професионални углед.

Јавно су доступне информације да адвокатска канцеларија у Бечу, на чијем сам челу, окупља значајан број адвоката и сарадника и предводи мрежу придружених европских адвокатских канцеларија, као и да сам гостујући предавач на неколико европских и универзитета у САД.

"Извињавамо се господину Шпехту што су се у нашим текстовима поткрале нејасноће, па и израз "мистериозни", који у нашем тумачењу значи "непознат" или "у тајној мисији".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси