Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Претио бацањем бомбе на РТС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 01. 2010.

Извор: Курир

Претио бацањем бомбе на РТС


Пожаревац - Против Ранка Ј. (49) из Пожежана истражни судија Основног суда у Пожаревцу одредио је притвор од осам дана, због сумње да је починио изазивање панике и нереда, недозвољено држање и ношење оружја и муниције, као и ометање овлашћеног лица у обављању службене дужности.

Он се терети да је 1. јануара ове године назвао београдску полицију и поручио да ће на зграду РТС бацити бомбу, уколико за сат времена не буде имао слику на свом ТВ апарату.

Истог дана, осумњиченог је пожаревачка полиција пронашла у насељу Пожежане, у напуштеном војном објекту „Караула“. Приликом хапшења, осумњичени је физички напао полицајце, претећи им и бацајући на њих пиштољску муницију.

Д. Н.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси