Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Н1 шири програм и отвара нова радна мјеста
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 12. 2015.

Извор: hr.n1info.com

Н1 шири програм и отвара нова радна мјеста

Прва регионална 24-сатна news платформа, ексклузивни партнер Си-Ен-Ен-а за регију - Н1 ускоро ће проширити своју програмску схему и запослити нове медијске професионалце.

Све што на Н1 сада гледате радним данима ускоро ћете моћи гледати и викендом – јутарњи програм Нови дан, вијести на сваки пуни сат, регионални Н1инфо у 14 сати, Дневник у 18 и у 22, Сцену, Позитив, ИнфоБиз, документарне емисије, најбоља издања Си-Ен-Ен-а и остале популарне садржаје.

Уколико сте уредник, продуцент, репортер или водитељ и сматрате да можете постати дио тима врхунских професионалаца Н1, пошаљите своју биографију с фотографијом и мотивацијско писмо на tihomir.ladisic@n1info.com до 30.12.2015.

Чекамо вас.

Н1 има потписан партнерски споразум с Turner Broadcasting System Europe Limited, матичном компанијом CNN International, што га чини ексклузивним партнером Си-Ен-Ен-а. Н1 програм производи у три центра у Сарајеву, Београду и Загребу.

Главни финанцијски инвеститор Н1 је United Group, водећа “pay TV” платформа у југоисточној Еуропи, која обухваћа и СББ, највећег кабелског оператора у Србији, Telemach Словенија и Telemach БиХ, највеће кабелске оператере у Словенији и Босни и Херцеговини, ОТТ платформу Нет ТВ Плус, те Тотал ТВ као највећу сателитску платформу у југоисточној Еуропи.

Водећи свјетски инвестицијски фонд ККР, са сједиштем у New Yorku, преузео је 2013. године United Group, што представља највећу америчку инвестицију у југоисточној Еуропи.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси