Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  КРИМОС ПРЕТИ СА ФАРМЕ Кристијан: Новинарима бих сабљом секао главе као муџахедин!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 12. 2015.

Аутор: З. С. Р. Извор: kurir.rs

КРИМОС ПРЕТИ СА ФАРМЕ Кристијан: Новинарима бих сабљом секао главе као муџахедин!

Кристијан Голубовић поново прети на Фарми, а сада се обрушио на новинаре. Незадовољан како Курир извештава о његовом приватном животу, криминалац је цимерки из ријалитија Станији Добројевић рекао да би новинарима одрубио главу као што то раде исламски терористи.

 

- Моје дете није моје, него је ванбиолошко дете из епрувете мога друга. Треба узети сабљу и као муџахедини им одсећи главу. Па да видимо кога ћете да вређате. Али не можеш то да урадиш и онда ко корњача с Галапагоса да робијаш 30 година. Да имам два живота, ишао бих на робију и те бих пацове помлатио све, клошари - урлао је Кристијан, очигледно алудирајући на текст који смо објавили у прошлом броју нашег магазина Старс, у којем пише да он није биолошки отац Вере, већ је то његов најближи пријатељ.

Иако смо га, чим је избачен из ријалитија, замолили да то прокоментарише, Голубовић није желео да се оглашава, али нам је дан након објављивања тог текста послао поруку увредљивог садржаја. Интересантно је да током разговора са старлетом није демантовао наша сазнања, већ је само изнео своју верзију приче.

Он је објаснио и како га доживљавају осуђеници у затвору.

- Ја сам Нелсон Мандела у овој земљи, а и у региону. Мене на робији питају људи: „Брате, зашто си ти овде?“ Каквих 100 грама хероина нађено код мене у џеповима?! Немам никакве везе, никад нисам држао у рукама. Када би људима на Фарми дали дрогу, сви би се дрогирали, а ја, брате, не бих у животу пробао марихуану - правдао се Голубовић, кога су вратили у ријалити само десет дана након што су га избацили због насилничког понашања.

ТРАЧЕВИ Потресла се због прича да је трудна с Кристијаном

БАЛЕРИНА: ИДЕМ У БАЊУ ДА СЕ ОПОРАВИМ И ПОБЕГНЕМ ОД СВИХ!

Јелена Милошевић Балерина тврди да је нарушила здравље због свакодневног стреса након што је напустила Фарму, због чега је одлучила да се лечи у бањи. Балерина тврди да се потресла и због прича да је с Кристијаном остала у другом стању.

- Приче о трудноћи су будалаштина. Мука ми је од Фарме и од свега. Одлазим у бању да се лечим. Већ две недеље сам много болесна и не помажу ми ни антибиотици које ми је доктор преписао. У договору с њим одлучила сам да одем у бању како бих поправила имунитет. Сви ови трачеви лоше утичу на моју породицу и мене, морам да побегнем од свега - рекла је Јелена за Курир, али није желела да открије у коју бању ће отићи, нити колико планира да се задржи.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси