Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  СНС: Ограђујемо се од изјава из крушевачког СНС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 12. 2015.

Извор: Б92

СНС: Ограђујемо се од изјава из крушевачког СНС

СНС је саопштила да тврдње из крушевачког одбора те странке да је "новинарка Б92 била инструистана да провоцира министра Гашића" нису став те странке. У саопштењу СНС се наводи да се странка ограђује од изјава Ивана Манојловића, члана савета за информисање СНС из Крушевца, о новинарки Б92 Златији Лабовић и о Б92.

"СНС сматра да се потпредседник СНС Братислав Гашић на недоличан и непристојан начин обратио новинарки Лабовић и поздравља то што се јавно и више пута искрено извинио", наводи се.

Манојловић је на редовној конференцији за новинаре крушевачких напредњака изнео тврдње да је Гашић смењен "фабрикованим лажима и подметнутом афером" и да је у питању дестабилизација државе.

Између осталог је рекао и да Гашићу пријатељски однос са новинарима даје за право да се "мало нашали", а упитао је и како би се други осећали да је новинарка "била у том положају док гледају право у камере на отвореном".

Транскрипт те конференције повучен је са сајта крушевачких напредњака, иако је неко време био објављен. Такође, Б92 још није дошао до видео-снимка конференције.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси