Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Најновија листа најпосећенијих сајтова у Србији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 11. 2015.

Извор: Блиц

Најновија листа најпосећенијих сајтова у Србији

Блицов сајт је већ шест година најпосећенији у Србији, а у октобру је чак повећао предност у односу на најближе пратиоце, показују званични подаци.

Према најновијим подацима Gemiusa, система за праћење посећености сајтова, Блиц је и у октобру имао највише прегледаних страна и посета — чак 197 милиона страница и више од 44 милиона посета.

Blic.rs је и у октобру пребацио чаробну границу од 2 милиона корисника (real users) из Србије — 2.046.333! — и једини је сајт чак и на простору бивше Југославије којем је то досад пошло за руком. То је за 366.000 корисника више од најближег пратиоца, сајта Kurir.rs, који је у октобру забележио осетан пад посете.

И остала издања наше компаније су порасла у октобру.

Zena.rs је убедљиво најпосећенији женски сајт у Србији са чак 1.140.677 јединствених корисника у октобру, 24sata.rs је такође у клубу милионера са 1.002.177, а прати га Ало са више од 750.000 јединствених корисника.

Nekretnine.rs су лидер на пољу дигиталних огласника за некретнине са више од 230.000 јединствених корисника у октобру. MojAuto.rs са 600.000 јединствених корисника заузима шесто место на српском тржишту по броју прегледаних страна у октобру. Pulsonline.rs је такође читало скоро 600.000.јединствених корисника.

Сви наведени подаци се односе само на посете са територије Србије и не укључују број посета са апликација за мобилне телефоне где такође заузимамо водећу позицију.

Захвални смо нашим читаоцима јер број посета говори о поверењу које нам указују. То нас мотивише, али и обавезује да будемо још бољи.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси