Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Инспектори ипак раде
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 11. 2015.

Извор: Народне новине – Ниш, Бета

Инспектори ипак раде

Начепник Управе криминалистичке полиције Полицијске управе за Београд Драган Кецман изјавио је јуче да напад на чланицу Савета за борбу против корупције Мирославу Миленовић није званично пријављен полицији и тужилаштву, али да је полиција самоиницијативно реаговала на основу информација у медијима.

 

"Полиција је самоиницијативно, из свог делокруга надлежности, реаговала на информацију која је објављена у медијима да је, у улазу зграде у којој живи, нападнута и претучена Мирослава Миленовић, чланица Савета за борбу против корупције. Морам да напоменем да овај догађај није званично пријављен надлежним државним органима - полицији и тужилаштву", рекао је Кецман, а наводи се у јучерашњем саопштењу МУП-а. 

Додаје се да је полиција изашла на лице места, извршила увиђај и контактирапа Мирославу Миленовић која, како се наводи,"није била спремна на сарадњу да појасни све околности догађаја". 

"Изјавила је само да је с лећа ударена дрвеним предметом по глави од стране непознате особе. Остали смо ускраћени и за одговор на питање зашто спучај није пријавила полицији и затражила помоћ надлежне здравствене институције која би констатовала повреде, ако их има, као и тежину повреда", наводи се у саопштењу. 

Додаје се да је полиција обавестила Прво основно јавно тужилаштво. 

"По њиховом налогу, проследићемо им детаљан извештај. Без обзира што госпођа Миленовић не жели да сарађује с полицијом, ми интензивно радимо на овом случају до идентификације и проналаска нападача", наводи се у саопштењу. 

МУП је саопштио да је полиција у септембру поступапа по пријави Мирославе Миленовић да је прате непознате особе. 

"У консултацији с надлежним тужилаштвом, које је наложило да се обави још један разговор с њом како би појаснила чињенице у вези с тим догађајем, попиција је госпођи Миленовић упутила позив на који се она није одазвала", наводи се у данашњем саопштењу МУП-а.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси