Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Мали лажима крије свој лоповлук!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 11. 2015.

Аутор: Е. К. Извор: Курир

Мали лажима крије свој лоповлук!

Градоначелник Београда Синиша Мали добио је налог од једног високог државног функционера да се лажима брани од оптужби за бројне финансијске малверзације и коруптивне радње у којима је учествовао, а о којима су претходних недеља писали медији, између осталих и истраживачка мрежа Крик, сазнаје Курир!

 

Ово је, како сазнајемо, и сам градоначелник Београда, и то без пардона, признао пред новинарима у једној од редакција!

Зарадио милионе

- Малом је, како је сам признао, тај високопозиционирани државни службеник (име познато редакцији) саветовао да новинаре и медије који објективно извештавају о муљањима и криминалу у којима је градоначелник Београда зарадио милионе окарактерише као лажове и рекеташе - испричао је за наш лист један од новинара, који је чуо од градоначелника како о овоме опуштено говори:

- Том приликом Мали је открио и да му је тај утицајни функционер чак на парчету папира написао суму новца коју треба да да неким медијима како би престали да пишу о њему(?!). Сви смо били шокирани чињеницом да градоначелник Београда опуштено говори о тим стварима - додаје наш саговорник.

Станови у Бугарској

Он, међутим, каже да се Мали правдао да је морао да прибегне овој стратегији вршења притиска на медиј е, јер је само на тај начин могао да скрене пажњу ј авности с бројних афера у којима је учествовао и тако сачува фотељу.

Подсетимо, како су медији писали, за Синишу Малог везују се бројне афере, међу којима су куповина 24 стана у Бугарској, спорна приватизација „Беопетрола", намештање куповине државне фабрике „Братство" свом оцу, али и неосновано одобравање кредита у износу од пет милиона евра бизнисмену Мирославу Богићевићу.

Овим поводом огласила се и Агенција заборбу против корупције, која је навела да ће истражити пословање Синише Малог у Бугарској, док је премијер Александар Вучић поручио да Мали неће бити градоначелник уколико се за десети део оптужби утврди да сутачне.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси