Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сарадња РТВ и православне ТВ Храм
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 11. 2015.

Извор: РТВ

Сарадња РТВ и православне ТВ Храм

Радио-телевизија Војводине и ТВ Храм, телевизија Српске Православне Цркве потписали су уговор о програмско-техничкој сарадњи у српској Патријаршији, након сусрета Његове Светости Патријарха Иринеја и Срђана Михајловића, генералног директора РТ Војводине.

"Пример РТ Војводине је светао пример јавног сервиса и неговања толеранције и ваша кућа успешно обавља тај посао", рекао је патријарх Иринеј руководству Радио-телевизије Војводине.

"У време када су на искушењу и вредности у телевизијском програму, Радио-телевизије Војводине веома успешно обавља посао јавног сервиса и захвални смо вам на томе", рекао је српски Патријарх Иринеј.

Уговор о сарадњи РТВ и Телевизије Храм предвиђа програмску и техничку сарадњу.

Радио-телевизије Војводине уступиће своју богату архиву и сваку врсту техничке и програмске помоћи, како би ТВ Храм имала што квалитетнији програм.

Генерални директор РТ Војводине Срђан Михајловић поклонио је српском патријарху Иринеју видео едицију Буквар православља, која је формирала стандарде и ушла у историју телевизијског стваралаштва са верском тематиком.

Истакнуто је да Радио-телевизије Војводине ради на 10 језика свој програм и поклања једнаку пажњу свим верским заједницама у Војводини.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси