Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јапанац претио фоторепортеру "Ало!"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 10. 2015.

Аутор: Д. Ћ. Извор: Ало

Јапанац претио фоторепортеру "Ало!"

Владимир Јовановић звани Јапанац (47) претио је јуче фоторепортеру дневног листа “Ало!” док га је фотографисао приликом доласка у београдску Палату правде, где му се суди због изнуде.

 

“Обриши слике да не би било проблема! Знаш ли ти ко сам ја?! Објавиш ли те слике, биће тужба”, запретио је Јовановић нашем фоторепортеру док је улазио у суд у пратњи свог обезбеђења. 

Јовановићу је јуче одложено суђење за 26. новембар јер је окривљени Александар Граховац (45) изостао с претреса, а његов адвокат је рекао да га је клијент обавестио да му је позлило услед срчаних проблема и да је у болници.

Јовановић је оптужен да је с Александром Граховцем и Ненадом Милошевићем (37) у августу прошле године отишао у стан своје некадашње раднице Бранке Ђорђевић, где су је тукли и давили, а потом изнудили 710 евра и 4.000 динара.

Он је негирао кривицу тврдећи да је Ђорђевићева, која је радила као конобарица у његовом кафићу на Новом Београду, заправо покрала њега, отевши пазар од 12.000 динара. Оштећена не долази на суђења јер је у другом стању, а о њеном психичком стању треба да се изјасне вештаци.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси