Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Медиа маркет на Сајму књига
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 10. 2015.

Извор: Танјуг, РТВ

Медиа маркет на Сајму књига

Први Сајам информисања, комуникација и маркетинга Медиа маркет почиње данас и траје до 1. новембра, у оквиру традиционалног Међународног београдског сајма књига. У Хали 3 Београдског сајма публици ће се представити бројни медији - дневни листови Политика, Данас, недељници Време, Недељник, Нови магазин, Новинска агенција Танјуг, компаније Колор прес група, Адрија медија, као и УНС и НУНС и бројни други издавачи, ПР агенције, штампарије...

Медиа маркет биће прилика да сви они представе своје медије и остваре непосредан контакт са читаоцима, слушаоцима и гледаоцима.

Четвртак је "школски дан", када ће Сајам посетити ђаци из целе земље, што ће бити прилика за придобијање нове публике.

У оквиру Медиа маркета биће организовано и више панела, на којима ће уредници, представници новинарских удружења, Министарства културе, али и публика разговарати о дешавањима у новинарству и издаваштву, новим медијима и друштвеним мрежама, маркетингу, односима са јавношћу...

Првог дана, на три панела, разговараће се о садашњости и будућности комуникација, новом закону о оглашавању, а учесници ће покушати да нађу одговор на питање - како данас у Србији радити на медијској писмености, односно могу ли медији да помогну развоју медијске писмености у Србији.

Другог дана биће отворене теме од значаја за саме медије - о томе да ли се назире крај приватизацији и о пројектном финансирању медија, док је трећи панел тог дана "резервисан" за јубилеј недељника Време.

У петак ће представници Комисије за жалбе говорити о најчешћим кршењима Кодекса новинара Србије, на другом панелу уредници неколико листова разговараће о стратегијама које користе српски медији да би преживели и проширили утицај, док ће трећи панел бити посвећен односу медија и ПР агенција.

Последњи дан Сајма, у недељу, је "факултетски дан", и тада ће панелисти бити студенти Факултета политичких наука.

Медиа маркет организује Београдски сајам у сарадњи са Издавачким предузећем Сениор медија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси