Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Мали: Извињавам се новинарима КРИК-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 10. 2015.

Извор: Б92

Мали: Извињавам се новинарима КРИК-а

Градоначелник Београда Синиша Мали јавно се извинио новинарима Мреже за истраживање криминала и корупције (КРИК) због инцидента. "Оштро осуђујем напад на медије и слободу говора. Имате отворену комуникацију сваки дан. Обезбеђење немам, то виде и грађани", рекао је Мали на ванредној конференцији за новинаре. "Био сам на састанку са извођачем, са леђа су ми пришли новнари КИРК-а. Било је простора за медије, није било потребе да неко вуче. Могли су да добију изјаву са места за медије , рекао је он.

 

Мали је поновио да осуђује поступак комуналне полиције.

"Извинио сам се, али очекујем и извињење и КРИКА, јер воде прљаву кампању", каже он.

Мали је, говорећи о наводној куповини 24 стана у Бугарској рекао да се та прича појавила јер "не знају како се воде консултантски послови и како се потписују уговори".

"Потписао сам безборој таквих уговора за 20 година каријере. Неко би могао да каже сам власник 1000 станова", каже Мали.

Градоначелник Београда каже да може само да наслути разлоге за кампању која се води против њега и да је "невероватно да се то дешава у тренутку када лидер Демократске странке Бојан Пајтић одбија полиграф".

Према његовим речима, Демократска странка на овај начин и кроз ову причу тражи простор у медијима.

"Мој правни тим ће се бавити овом темом. Ако Дојчиновић утврди да је један од станова мој, добиће кључ, ако не - очекујем извињење".

Новинари КРИК-а саопштили су да их је обезбеђење градоначелника Београда Синише Малог физички спречило да му поставе питање у вези са 24 стана.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси