Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Обезбеђење Синише Малог избрисало снимак новинарима КРИК-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 10. 2015.

Извор: Н1

Обезбеђење Синише Малог избрисало снимак новинарима КРИК-а

Обезбеђење је онемогућило новинаре КРИК-а да снимају градоначелника Синишу Малог код Саванове, где је већ давао изјаву другим телевизијским екипама. Према речима новинара КРИК-а, обезбеђење градоначелника им је отело мобилне телефоне и фотоапарат и избрисали снимке на којима се види како покушавају да градоначелнику поставе питање за кога је куповао станове у Бугарској.

"Одједном се ту створила комунална полиција, људи из обезбеђења, мислим да је био присутан и директор комуналне полиције. Неколико људи нам је пришло, колеги су одузели фотоапарат из руке, позвали су другог колегу да обрише снимке. Снимили смо то телефоном, мени су узели телефон из руке и обрисали снимке", каже за Н1 новинарка КРИК-а Драгана Пећо.

Према њеним речима, нико од људи који су им пришли није желео да покаже своју легитимацију.

"Ми смо питали због чега не можемо да снимамо и да питамо градоначелника, јер смо на јавној површини где није забрањено снимање. Нису хтели да одговарају на наша питања, само су нам узели опрему", тврди новинарка КРИК-а.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси