Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Од 15. новембра нови Тв програм "Национална"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 11. 2009.

Извор: Преглед

Од 15. новембра нови Тв програм "Национална"


Јединствени телевизијски програм под називом „Национална“, биће емитован од 15. новембра на локалним телевизијским станицама у Србији, саопштио је директор тог програма Роберт Немечек.

Он је јуче рекао да је један од разлога за реализацију новог програма, што „две трећине телевизијског аудиторијума мисли да нема шта да гледа“.

 „Само једна трећина гледалаца задовољна је телевизијским програмом и то примитивним садржајима“, казао је Немечек на конференцији за новинаре у „Медија центру“, оценивши такво стање „несрећним“.

„Национална“ ће бити намењена свима и потенцирати програме који су доминантни у свету, рекао је он и додао да ће овај програм бити емитован у ударним терминима на 17 локалних ТВ станица.

Према његовим речима, „Национална“ ће емитовати „шоу програме“, квизове, велике филмске хитове, домаће и стране серије, међу којима премијере, као и различите емисије с познатим ТВ лицима.

Тако ће бити емитоване започете и прекинуте серије „Др Хаус“, „Злочиначке намере“, „Одељење за специјалне жртве“, док ће гледаоци први пут моћи да виде серије „Лажи ме“ и „Кућа лутака“.

Обећавши богат садржај, Немечек је оценио да ће програми „Националне“ допринети бољем квалитету програма локалних станица. Он је навео да је „Национална“ потписала петогодишњи уговор са америчком компанијом „20 Центтурy Фоx“ чије ће емисије емитовати, али ће сарађивати и са компанијом „Универсал“, истакавши да садржаји ове две куће неће бити приказивани ни на једном другом програму.

Оснивач „Националне“ је водитељ популарног квиза „Милионер“, Иван Зељковић.

Танјуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси