Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јавна расправа о "О радију"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 10. 2015.

Извор: rtv.rs

Јавна расправа о "О радију"

У Скупштини АП Војводине одржана је шеста јавна расправа програмског савета Јавне медијске установе Радио-телевизије Војводине. У центру пажње био је најмлађи медиј РТВ-а, О радио...

Програмски савет РТВ-а током 2015. године организоваће у сарадњи са фондацијом Конрад Аденауер Штифтунг представништво за Србију и Црну Гору, укупно шест јавних догађаја у шест градова на којима ће расправљати о испуњавању јавног интереса у програмима РТВ-а.

Пошто смо предвидели да на свакој јавној расправи за тематски оквир одредимо по један медиј из РТВ-а који програм емитује на два ТВ и три радио канала, као и путем интернета (О радио), односно садржаје пласира и преко ВЕБ-а, у Новом Саду ћемо се посебно фокусирати на представљању и анализи Омладинског радија "О радио".

Тим поводом јавну расправу отвориће Помоћник покрајинског секретара за информисање, Смиља Максимовић.

"О радио" представиће главни и одговорни уредник медија Клара Крањц. Као независан гост проф. др Раде Вељановски са Факултета политичких наука Универзитета у Београду говориће о улози радија у савременој комуникацији.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси