Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Медији у повезивању људи, идеја и тржишта
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 10. 2015.

Извор: РТВ

Медији у повезивању људи, идеја и тржишта

Панел под називом "Медији и њихов утицај на изградњу свести о значају повезивања људи, идеја и тржишта" биће одржан данас у оквиру Дунавског бизнис форума, који се одржава од 7. до 9. октобра у Новом Саду.

На панелу ће говорити главни уредник Новинске агенције Бета Иван Цвејић, генерални директор Радио-телевизије Војводине Срђан Михајловић, извршни продуцент Телевизије Н1 Игор Божић, главна уредница листа "Мађар со" (Magyar Szo) Марта Варју.

На истом панелу говориће и комуниколог из Сарајева Бесим Спахић, власник компаније Нинамедиа Драган Радић, извршни директор Интерњуза (Internews) из Приштине Фаик Испахиу, као и бивши директор Телевизије Дунав из Будимпеште Габор Бодиш.

Дунавски бизнис форум почео је данас панелом на тему "Дунавска стратегија – од идеје до реализације".

Током три дана трајања форума одржаће се и панели "Дипломатија у служби привредног повезивања и развоја Дунавског региона", "Конкурентност и одрживи развој", "Дунав: енергетска окосница Европе", "Предузетништво, извориште и основ просперитета", "Бизнис и просперитет", "Нова јавна управа и пројекти будућности", "Дунавска стратегија и млади: Остати у Србији и успети", "Нове технологије, нове могућности и послови будућност", "Аграр Дунавског региона".

У оквиру форума биће одржана и видео конференција на којој ће говорити Џефри Сакс са Универзитета Колумбија у САД.

Дунавски бизнис форум уручиће и признања "Дунавски цвет" и "Лидер конкурентности и одрживог развоја".

Форум су организовали Универзитет у Новом Саду, Информативни центар за пословну стандардизацију и сертификацију (БСЦ) и Медија инвент, уз подршку Скупштине и Владе Војводине.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси