Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Панчевцима представљени програми РТВ-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 10. 2015.

Извор: РТВ

Панчевцима представљени програми РТВ-а

У Панчеву је одржана јавна расправа о програму наше медијске куће. Фокус је био на представљању Трећег програма Радија и мултимедијалног програма ВЕБ.

РТВ програм емитује на два ТВ и четири радио канала, као и путем интернета. Овога пута фокус је био на представљању Трећег програма Радија и Мултимедијалног програма.

"Ми постојимо због грађана Војводине тако да нам је ово заиста врло значајно. Трећи програм Радија је заиста веома специфичан зато што емитујемо програм на осам језика и мислим да је он заиста огледало РТВ-а", казала је Клара Крањц, в.д. главног и одговорног уредника Трећег програма Радио Новог Сада.

"У мултимедијалном програму РТВ –а обједињавамо управо све што се у новинарству ради, користимо све ресурсе које имамо. ВЕБ јесте будућност, ми је пратимо и у неким сегментима ми негде ту будућност и креирамо", рекао је Дејан Марјановић, главни и одговорни уредник ВЕБ-а.

Панчево је четврти град у којем су расправљало о програмима РТВ.

"Мислим да је ова интерактивност веома позитивна како за РТВ, тако и за слушаоце и гледаоце", оценио је Мата Матарић, заменик председника програмског савета РТВ.

Програмски савет Јавне медијске установе РТВ серијал јавних распарава о садржајима и квалитету програма реализује у сарадњи са фондацијом Конрад Аденауер Штифтунг.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси