Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пајтић: Не знам власника Телепромптера
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 10. 2015.

Извор: b92.net

Пајтић: Не знам власника Телепромптера

Лидер ДС и председник Владе Војводине Бојан Пајтић одбацио је наводе да је власник сајта Телепромптер, који је покренуо аферу прислушкивање, његов пријатељ.

"Не знам ни како човек изгледа", рекао је Пајтић новинарима и додао да претпоставља да је Реџеповић одбио полиграф како би заштитио извор информације.

Пајтић тврди да прислушкивање није организовала опозиција, већ "неко близак режиму", те да су се након појављивања те афере "чуле разне приче које немају никакве везе са ова два питања". 

"Чули смо изјаве на истој конференцији за штампу министра полиције како је господин Вучић од 2008. до 2012. незаконито прислушкиван, а после њега директор БИА каже да од 2003. није могуће противзаконито прислушкивање. Дакле, на истој конференцији за штампу они говоре две потпуно супротне ствари које се искључују”, рекао је Пајтић. 

Он је поново поставио питање ко га прислушкује, односно ко га је прислушкивао и по чијем налогу - да ли државних институција или, како је рекао, парадржавних структура. 

"Нећемо одустати од потраге за истином и нећемо одустати од постављања два једноставна питања на које још нисмо чули одговор. Дакле, ко ме је прислушкивао и по чијем налогу", рекао је он.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси