Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стефановић: Власник "Телепромптера" одбио полиграф
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 10. 2015.

Извор: rts.rs

Стефановић: Власник "Телепромптера" одбио полиграф

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је полиција у среду увече око 20 часова саслушала уредника сајта "Телепромтер" Данила Реџепагића у вези са наводним прислушкивањем Бојана Пајтића и да је он одбио полиграфско испитивање, преноси "Фонет".

На већину питања Реџепагић је одговарао позивајући се на Закон о информисању, рекао је Стефановић новинарима на Криминалистичко-полицијској академији и истакао да за сада нема ниједног доказа да је било икаквог прислушкивања Пајтића.

Министар је навео да ће истрага показати да ли се то догодило.

Стефановић је јуче изјавио да ни МУП ни Безбедносно-информативна агенција немају везе са прислушкивањем разговора лидера ДС-а и председника Покрајинске владе Бојана Пајтића и Лидије Удовички, као ни са појављеним информацијама на сајту "Телепромтер".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси