Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пак: Надлежни да реагују на нападе на председника
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 09. 2015.

Извор: www.novimagazin.rs

Пак: Надлежни да реагују на нападе на председника

Очекивали смо да надлежне институције реагују на неистине и нападе таблоида на председника Републике, али до тога није дошло, изјавила је данас саветница за медије председника Србије Станислава Пак.

 

"Да ли иза кампање стоје тајкуни, ја нећу да улазим у то, али надлежне институције би требало да то утврде, а на крају крајева, огласио се и НУНС", навела је Пак за Б92.     

Она каже да је кампања појединих таблоида против Томислава Николића видљива сваког дана, а да су методе којима се таблоиди користе испод сваког нивоа. 

Ту се ради о кршењу новинарског кодекса, морала, и говоре се "најстрашније ствари", износе "несхватљиве неистине", навела је Пак, али је истакла да, према извештајима којима располаже, грађани не верују у те приче.     

Пак је, на питање о ванредним изборима, рекла да је одлука на председнику владе Александру Вучићу, а да ће председнички бити одржани 2017. године.    

Она је рекла да, уколико премијер Србије буде сматрао да је за Србију корисно да буду ти избори, они ће бити одржани и председник Србије ће подржати ту одлуку председника владе.

"Председник подрзава странку коју је основао, подржава политику владе у којој је већина из СНС", истакла је Пак.   

Кад је реч о председничким изборима, они ће бити одржани 2017, будући да, како је истакла, не постоји ниједан разлог да се они одрже раније, јер председник Србије на најбољи могући начин обавља свој посао и грађани то виде.    

"Уколико би ти избори били одржани раније, само би председник изгубио време, јер су у плану одређене спољнополитичке активности и сада није ни време, ни место за то", рекла је Пак.             

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси