Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Захвалнице заслужнима поводом дана Грачанице
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 09. 2015.

Извор: Танјуг

Захвалнице заслужнима поводом дана Грачанице

Председник Општине Грачаница Владета Костић данас је на свечаности одржаној у Дому културе у Грачаници уручио захвалнице заслужним институцијама и појединцима за промоцију те општине.

Костић је том приликом рекао да су се данас окупили сви они који су својим радом допринели и доприносе бољем и напреднијем животу у Грачаници.

„У Грачаници је спојено оно што је у другим местима углавном неспојиво, данас су у Грачаници заједно и представници власти и представници невладиног сектора и медија, заједно су и Срби и Албанци, а заједно су и навијачи Црвене звезде и Партизана и свима њима је заједничко да се боре за бољу Грачаницу“, рекао је Костић.

Он је истакао да су захвалнице које је данас уручио знак пажње и захвалности за све оно што су добитници учинили за развој и промоцију Грачанице.

Најбољи ученици основних и средњих школа у Грачаници, који су на разним школским такмичењима остварили значајне резултате, поводом дана општине уз захвалнице добили су и пригодне поклоне - таблет рачунаре, а међу награђеним ученицима било је неколико деце албанске националности.

 

Новинару Танјуга Ненаду Ћаћићу захвалница општине Грачаница

 

 

Новинар новинске агенције Танјуг Ненад Ћаћић добитник је Захванице општине Грачаница која му је додељена за допринос развоју и промоцији те општине.

Ћаћић, дописник Танјуга из Новог Сада, последње три године често је боравио на Косову и Метохији извештавајући о битним догађајима из јужне српске покрајине, посебно везаним за општину Грачаница.

Поред Ћаћића, захвалнице су добили и Радио Грачаница и КиМ радио са Косова и Метохије.

Председник Општине Грачаница приликом уручивања захвалница заслужним институцијама и појединцима за промоцију те општине, рекао је да су се данас окупили сви они који су својим радом допринели и доприносе бољем и напреднијем животу у Грачаници.

Међу добитницима Захвалница је и Канцеларија за Косово и Метохију Владе Србије, Епархија Рашко-призренска, Косовски управни округ, као и Одбор за помоћ Србима са Косова и Метохије из Републике Српске.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси