Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Коштуница и новинар „Политике” на Порошенковим „црним листама”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 09. 2015.

Аутор: Бојан Билбија Извор: Политика

Коштуница и новинар „Политике” на Порошенковим „црним листама”

На сајту председника Петра Порошенка је осванула вест о забрани уласка на територију Украјине за 388 држављана Русије и још 22 друге земље, као и 105 организација, због угрожавања безбедности Украјине.

 

Реч је, наравно, углавном о руским функционерима, међу којима је и министар одбране Сергеј Шојгу, шеф спољнополитичког одбора Думе Константин Косачов, као и директор моћне медијске куће Раша тудеј Дмитриј Кисељов.

Међутим, међу непожељнима има и српских држављана међу којима је и новинар нашег листа Слободан Самарџија, који је од пре неколико месеци у пензији. Колеги Самарџији на овом списку придружила се и екипа новинара британског јавног сервиса Би-Би-Си, али су они, такође одлуком Порошенка, брже-боље са њега уклоњени после реакције из Лондона.

Медији су ових дана објавили и другу, још бизарнију украјинску листу, на којој су и имена Срба, наводних припадника „Црне интернационале” коју предводи руски филозоф Александар Дугин. На овом списку је и бивши премијер Војислав Коштуница.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси