Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ПС: Удружења новинара да осуде напад ДС на породицу Вучића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 08. 2015.

Извор: Танјуг

ПС: Удружења новинара да осуде напад ДС на породицу Вучића

Покрајински одбор АП Војводине Покрета социјалиста (ПС) изразио је данас очекивање да ће сва независна удружења новинара и заштитници грађана осудити најновије нападе ДС на породицу премијера Александра Вучића.

Надамо се да ће сва независна удружења новинара и заштитници грађана који су осудили графите о Бојану Пајтићу, наручене од Пајтића и писане од чланова ДС-а, сада осудити и најновије нападе на породицу Вучић, јер би се "за сваку другу породицу већ огласили", наводи се у саопштењу ПС-а.

"Нико није пао толико ниско као ДС, зато у недостатку политике имају само мржњу и нападе на породицу Александра Вучића. Преко својих портала и таблоида вређали су мајку и оца премијера, затим су прешли на Вучићевог сина и супругу, а сада са посебном страшћу нападају и његовог брата Андреја", истиче се у саопштењу ПС.

"Нико у српској политици није толико ниско пао као ДС, која зна да је изгубила изборе, па у очају на путу свог коначног пада хоће да изблати и повреди што више људи и што више породица", истиче се у саопштењу и додаје да, "као што је ДС пљачкашком приватизацијом уништио стотине хиљада породица, тако сада хоће да повреде породицу Вучић".

Новосадски одбор ДС раније данас је саопштио да је СНС у Новом Саду формирала изборни штаб за покрајинске и локалне изборе који ће водити брат премијера Србије Андреј Вучић.

Новосадски одбор СНС одговорио је потом демократама да је крајње време да престану са изношењем лицемерних лажи о члановима породице Александра Вучића, истакавши да премијеров брат Андреј никада није тражио функцију ни у СНС, ни у извршној власти, већ је само поносни члан СНС, а самим тим има право да присуствује страначким скуповима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси