Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Гледаће нас цела Војводина
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 08. 2015.

Аутор: Ђ.В. Извор: Вечерње новости

Александра Мартиновић, нова власница ТВ „Аполо“, за „Новости“ о будућим пословним корацима

Гледаће нас цела Војводина

„Куповина ТВ "Аполо" наш је покушај да се даље развијамо. У позиву за приватизацију видели смо пословну шансу и показали спремност да ризикујемо. Уз професионализацију менаџмента и рационализацију трошкова, "Аполо" може много боље да послује, а наша амбиција је да од градске телевизије направимо медиј који ће бити гледан и у Суботици, Сомбору и другим градовима у Војводини“.

 

Ово, за "Новости", каже нова власница ТВ "Аполо" Александра Мартиновић. 

Она је власник београдског портала "Србија данас" који је, прекјуче, новосадску градску трелевизију купио по почетној цени од 174.950 евра.

Осим имена и опреме, "Аполо" у којем стално или привремено ради стотинак људи, нема другу имовину. 

-Какве промене гледаоци Новосадске ТВ могу да очекују? 

Уговор још није формално потписан и предстоји детаљна анализа стања у којем се она налази. После тога ћемо изаћи са јасним планом о томе како је видимо сутра, наредне године и за пет година. Оно што сигурно могу да најавим, јесте да ће телевизија изгледати другачије. Више није довољно да она буде само градски јавни сервис, јер то публику интересује само у једној мери. Желимо да производимо квалитетан програм који ће нам донети поверење гледалаца.

- С обзиром на доста високе трошкове, очекујете ли да она сама себе може да издржава? 

Свакога дана боримо сви са истим проблемима. Веома добро знамо какво је стање на тржишту, али и поред тога, уверени смо у пословни успех. У супротном, не бисмо донели одлуку да уђемо у овој посао. 

-С обзиром на њихов релативно велики број, да ли ће сви тренутно запослени моћи да остану на својим радним местима? 

Нема разлога да било ко страхује за посао. Понављам, када буду завршене све формалности са Агенцијом за приватизацију, предстоји нам сагледавање стања у "Аполу". Промене су неминовне, али исто тако желим да нагласим да озбиљно рачунамо на људе који данас раде у телевизији.

Сарадња са градом

-Град Нови Сад више није власник Новосадске ТВ, очекујете ли наставак сарадање, наравно на комерцијалним основама? 

Наставак сарадње са Градом Новим Садом се свакако очекује с обзиром на то да ће Новосадска ТВ, кроз правовремено, актуелно и објективно информисање, и даље бити превасходно у служби Новосађана.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси