Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Продужен рок за достављање понуда за Студио Б
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 07. 2015.

Извор: Бета, rs.n1info.com

Продужен рок за достављање понуда за Студио Б

Агенција за приватизацију продужила је рок за достављање понуда за куповину капитала Студија Б до 3. августа, а отварање понуда је 5. августа 2015. године. Продаја је била оглашена 25. јуна, када је рок за доставу био 27. јул, а отварање понуда је било заказано за 29. јул. Предмет продаје је 100 одсто капитала у власништву Града Београда, чија вредност према извештају овлашћеног проценитеља износи 528.626 евра, што је и почетна цена за ту медијску кућу.

 

Скупштина града усвојила је јуче одлуку да се "Студио Б" понуди на продају за 51 одсто процењене вредност, ако та градска информативна кућа не буде приватизована до 1. новембра. Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да очекује успешну приватизацију Студија Б за који постоји неколико потенцијалних купаца.

Изменама Закона о јавном информисању и медијима рок за приватизацију медија продужен је до 31. октобра, а првобитно је био 1. јул.

Изменама тог закона утврђено је и да Влада Србије донесе акт којим ће ближе уредити поступак приватизације поделом акција запосленима без накнаде. Предвиђено је да ће медиј, у случају да запослени не прихвате пренос акција без накнаде, престати да постоји и брисаће се из Регистра медија.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси