Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Лекари: Стање новинара стабилно
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 07. 2015.

Извор: Танјуг

Лекари: Стање новинара стабилно

Стање новинара Милана Ђокића који је убоден ножем у градској кући у Ужицу је стабилно, изјавила је данас портпарол Здравственог центра Ужице Данијела Васиљевић. "Ђокић је задобио један убод са леве стране грудног коша, након захвата је био на интезивној нези, а недавно је премештен на одељење", рекла је портпарол Здравственог центра Ужице Данијела Васиљевић. "Оперативни захват је прошао без проблема, јутрос је чак и устајао како би прошетао", рекла је она Танјугу .

 

Према њеним речима, лекари ће и у наредним данима пратити његово стање.

До инцидента је дошло јуче око 12 сати у Градској управи, на конференцији за новинаре, када је нападач Д.Г. (37) Ђокића напао ножем и задао му тешке телесне повреде, због чега му је извађена слезина. 

Локана самоуправа је саопштила да је у насумичном нападу и општој гужви теже повређен новинар Ужичке недеље Ђокић, који је након инцидента и интервенције Хитне помоћи Дома здравља упућен на додатну дијагностику и хирушку интервенцију у Општој болници Ужице. 

"На нашу велику жалост, повређен је наш суграђанин који се на месту догађаја затекао на свом радном задатаку. Осуђујемо свако понашање које угрожава животе недужних људи и изражавамо наду да ће се Милан брзо опоравити, као и да се никада више нешто слично неће поновити у нашем граду", истиче се у саопштењу.

Према информацијама Градске управе, надлежни органи су брзо реаговали и привели нападача. 

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси