Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кривична пријава због претње уреднику портала Зајечар Онлине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 06. 2015.

Извор: zajecaronline.com

Кривична пријава због претње уреднику портала Зајечар Онлине

Настављају се притисци и претње уредницима портала Зајечар Онлине.

Данас је један од уредника портала Зајечар Онлине поднео пријаву Полицијској управи у Зајечар против НН лица због претњи и угрожавања сигурности.

НН лице је преко заједничког пријатеља „поручило“ једном од наших уредника да се „смири“ и престане са писањем „глупости“ и „лажи“ на порталу. На питање нашег уредника ко је та особа добио је одговор „не брини, наћи ће он тебе и објасниће ти све“!

"Ово је само једна у низу претњи које често стижу, надам се да ће полиција урадити свој део посла професионално. Не знам ко стоји иза најновијих претњи али будући да је писање о намештеном конкурсу за комуналне полицајце изазвало велику буру у јавности изражавам сумњу да би то могао бити један од мотива!"

Подсећамо, ово је само једна у низу претњи које често стижу нашим уредницима због текстова објављених на порталу. На све начине покушавају да нас ућуткају, покушан је хакерски напад на портал услед чега скоро два дана сајт није био доступан, ниједан спонзор не сме да се „замера“ тиме што би се рекламирао на нашем сајту иако је неспорно да смо најчитанији зајечарски портал.

Портал Зајечар Онлине најоштрије осуђује сваки вид притиска и претњи. Након пријаве полицији, обавестићемо и медијска удружења о овим претњама!

 

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси