Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  "Новости" су најбољи медија бизнис партнер
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 06. 2015.

Аутор: З. Радовић Извор: Вечерње новости

"Новости" су најбољи медија бизнис партнер

У хотелу "Краун плаза" синоћ додељене регионалне награде компаније "Мас медија интернешнал". Престижна титула "Бест партнер 2015. године" припала је "Кнез петролу".

 

Компанија "Новости" добила је признање "Бизнис медија партнер 2015." које се додељује медијској кући која је на најбољи начин промовисала предузећа и привреднике у региону.

Под слоганом "У бизнису, као и у животу, најважнији је партнер", компанија "Мас медија интернешнал" организовала је традиционалну свечану церемонију доделе признања у хотелу "Краун плаза" у Београду. Титула "Бест партнер 2015." припала је компанији "Кнез петрол", коју су тајним гласањем изабрали овогодишњи лауреати.

Генерални директор и главни уредник Компаније "Новости" Ратко Дмитровић је истакао да се у новинарству економија прати на нивоу инцидента, али да то у "Новостима" није случај.

- Поносимо се што смо једини дневни лист који свакодневно има две стране посвећене економским темама - казао је Дмитровић. - Пре две године је компанија била на рубу пропасти. Затекли смо 11 милиона евра дуга, 120 људи је било вишак, а бројна издања губиташи. Данас "Новости" послују са дневном ликвидношћу, са истим бројем запослених, јер никога нисмо отпустили. Нисмо подлегли таблоидизацији и јефтиним садржајима којима се дижу и одржавају тиражи. То у "Новостима" нећете наћи и то нас издваја у односу на огроман део дневне штампе.

Годишња награда "Бизнис партнер" установљена је пре 21 годину у жељи да се афирмишу све најбоље компаније и институције. Признање има регионални карактер и намењено је свим компанијама из земаља у региону, без обзира на делатност, величину и облик власништва.

Осим "Новости", признања су добили и РТВ Пинк, ТВ Н1, "Привредни вјесник", док је за медија бизнис личност проглашен Горан Милић, директор Ал Џазире Балкан. За "регионалног бизнис партнера 2015." проглашено је десет компанија из исто толико земаља. Специјалну награду "Бизнис партнер 2015." примио је Његова екселенција др Јоханес Еигнер, амбасадор Аустрије, за посебан допринос јачању економске сарадње између Србије и Аустрије.

Признање "Бизнис партнер плус 2015." припало је "Електропривреди Србије", која је показала највиши степен друштвене одговорности и бриге о локалној заједници.

"Бизнис партнер екстра 2015." додељује се институцији или организацији која је дала посебан допринос развоју пословне сарадње у региону. Припала је Привредној комори Србије и Привредној комори Косова.

Признање Кнежевићу

Признање "Бизнис партнер 2015. године" добила је 21 компанија из Србије. Међу њима су АИК БАНКА а. д. Ниш, "Трајал корпорација" из Крушевца, "Новосадски сајам"... Један од лауреата је и "Кнез петрол", власника Срђана Кнежевића. Ова компанија има више од 1.000 запослених који раде у 70 малопродајних објеката. Предузеће сарађује са више од 4.000 пословних партнера и прошле године је остварило око 40 милијарди динара прихода.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси