Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дачић: Данас о слободи медија и плурализму
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 06. 2015.

Извор: Танјуг

Дачић: Данас о слободи медија и плурализму

Први потпредседник Владе и министар спољних послова Србије Ивица Дачић, у функцији председавајућег ОЕБС-у, боравиће данас 16. и сутра 17. јуна у Бечу, најавило је министарство.

Председавајући ОЕБС-у разговараће са украјинским министром иностраних послова Павлом Климкином, аустријским министром иностраних послова Себастијаном Курцом и швајцарским министром иностраних послова Дидијеом Буркхалтером.

Дачић ће говорити на Конференцији о безбедности новинара, слободи медија и плурализму у временима конфликта данас, 16. јуна.

Он ће сутра, 17. јуна присуствовати радном ручку са члановима Панела еминентних личности, који ће бити одржан током дводневног састанка у организацији Минхенске безбедносне конференције.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси