Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РТК 2 у функцији српског народа на Косову
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 06. 2015.

Извор: Бета

РТК 2 у функцији српског народа на Косову

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Србије Марко Ђурић рекао је вечерас у Приштини да је важно да сервис Радиотелевизије Косова2 (РТК2), канал на српском језику, буде у служби српског народа на Косову и да говори о свим искушењима, патњама и невољама кроз које он пролази.

 

Ђурић, који је вечерас у Приштини присуствовао обележавању друге годишњице рада РТК2, извио је за агенцију Бета и РТС да би, такође, било веома важно да ова медијска установа буде и у смислу регулативе у функцији српске заједнице на Косову, дакле да српски представници утичу на независност њеног рада и допринесу да она буде још квалитетнија у будућности.

Он је казао да му је веома драго да вечерас види велики број Срба у главном граду покрајине, где већ дуже од петнаест година Срба овде скоро уопште нема.

"Наставићемо да посећујемо Србе на сваком месту на Косову и Метох ији где их има и да се осећамо као своји на своме свугде, па и овде у Приштини своји на своме, као и сви други који овде живе", рекао је Ђурић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси