Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Милена Дравић: Престаните медијски линч Драгана Николића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 05. 2015.

Извор: Данас

Милена Дравић: Престаните медијски линч Драгана Николића

Поводом сензационалистичких и неукусних написа у појединим медијима о болести истакнутог глумца Драгана Николића, редакцији "Данаса" се обратила његова супруга Милена Дравић Николић писмом у којем изражава велико огорчење због таквог односа медија. Писмо госпође Дравић Николић објављујемо у целини.

 

Поштовани,

поводом медијског линча који се догодио у данима који су иза нас, а догађа се и у овим тренуцима, приморао ме да као супруга Драгана Николића, уметника, глумца, да као Београђанка и као уметник, поставим питање власницима, уредницима, новинарима листова и интернет порталима.

Познато је да је у прошлим временима (постоји документација) Србија једина земља која је стрељала, у огромном броју, своје глумце, невине људе.

Ужасне ствари су се догодиле. Да ли су сви ови људи који нама двома чине оволико зло потомци тих стрељачких водова?

Разапињање мог болесног мужа и мене, потпуно саму у овом безумљу, сигурно је почетак једне велике трагедије за нашу културу, уметност.

Драги уметници, драге колеге, подсећам вас, данас смо ми, а сутра сви Ви. Захваљујем се Уредништву листа "Данас" што ми је омогућило да се обратим јавности.

С поштовањем, Милена Дравић-Николић глумица из Београда

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси