Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Опљачкан новинар Б92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 05. 2015.

Извор: Б92

Опљачкан новинар Б92

Новинару Телевизије Б92 и уреднику Емисије "Добра земља" Урошу Давидовићу обијена је породична кућа. Украдена је већа количина новца и породични накит.

 

Истрага још траје, а како Давидовић тврди, један од мотива крађе могао би да буде и његов апел полицији да пооштри мере кажњавања пљачкаша, који је изрекао у емисији "Добра земља" приказаној прошле недеље.

“Последично, да ли је то повезано, а ја сумњам да јесте, последично, после тог позива да се полицији, која је угрожена, у овој земљи је полиција угрожена, дају већа овлашћења, је мени обијена породична кућа, нестао је новац који је за мене велики и накит и све остало. Не може да се испостави јер се још не зна ко је то урадио, а можда се никада неће ни сазнати, али врло је симптоматично да сам ја у једној емисији то рекао, прва следећа прилика када ја нисам био код куће, кућа је обијена проваљена и опљачкана“, каже Давидовић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси