Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Уреднику Телепромптера прете сликом убијеног човека!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 05. 2015.

Извор: teleprompter.rs

Уреднику Телепромптера прете сликом убијеног човека!

На приватни Фејсбук профил уредника портала Teleprompter.rs, пре неколико дана стигла је фотографија главе мртваца на којој је исписано јасно упозорење!

Наиме, на приватни Фејсбук налог уредника портала Teleprompter.rs, Данила Реџеповића, 21. маја у 23:58 часова стигла је фотографија главе мртваца. На фотографији се налази глава мушке особе са разарајућом прострелном раном на десној страни лица

Какве везе има Нишлија који се разнео бомбом и Teleprompter.rs?

Редакцији Teleprompter.rs 20. маја око 16:50 часова стилга је порука од анонимног извора који се представио као “потпуковник у пензији” и позвао нас да истражимо везу између Борислава Стефановића (ДС), Александра Сенића (СДС) и извесног лица под иницијалима “Н.Д.”. Извор нам је послао неколико веома важних информација и десетак прецизних питања која би требало да поставимо Стефановићу и Сенићу.

Наш извор нам је проследио питања за Александра Сенића која се односе на његову сарадњу са извесним Н.Д. приликом формирања Тадићеве Нове демократске странке. Извор нас је обавестио да је лице Н.Д, које послује из сенке, помагало Тадићу, финансијски и логистички, на формирању одбора његове Нове демократске странке након напуштања ДС-а.

Према тврдњама нашег извора, Борислав Стефановић сарађује са тим истим лице Н.Д. на формирању своје нове левичарске странке и то по истом кључу.

Извор је неколико пута у препискама са уредником напоменуо да страхује за своју безбедност и безбедност своје породице јер нам је послао огромну количину поверљивих информација које су наводно прикупљене оперативним радом безбедносних служби.

Последњи пут када смо били у контакту са извором било је то 21. маја у 23:09 часова. Уредник је одговорио на поруку тачно у 23:58 часова. Коинцидентено, тачно у 23:58 исте вечери уреднику је стигла застрашујућа фотографија мртвог човек, а дан касније и линк до вести да је један човек из Ниша извршио самоубиство разневши се ручном бомбом.

После тога, извор је престао да нам се јавља!

На основу јасних претећих порука које смо добијали, наговештава нам се да је извор који нам је доставио гомилу поверљивих података заправо убијен, а његово самоубиство исценирано.

Када смо упоредили информације које су објављене у медији и информације која нам је проследио извор, долазимо до закључка да се сасвим сигурно ради о извору који нам је те исте вечери рекао да планира да нам поштом пошаље сва документа, фотографије, транскрипте разговора, ДВД-е, фотографије пресретаних имејлова, итд.

Шта су медији писали, а шта је нама извор говорио?

Медији су иницијално објавили информацију да је убијен Срђан Ј, предузетник из Ниша. Он је, према наводимо медија, извршио самоубиство тако што је легао на ручну бомбу и активирао је. Наводно самоубиство се догодило око 02:40 после поноћи 22. маја у улици Патриса Лумумбе у луксузном насељу Дуваниште.

Из извештаја локалних нишких новина, “Народне новине”, сазнајемо да је реч о Срђану Јанковићу. Извор близак истрази рекао је за “Народна новине” да је “(Срђан Јанковић) у четвртак био у болници због здравствених проблема”.

спод застрашујуће фотографије исписан је следећи текст:

“ЗАКОЧИ. ТАЈ КОЈИ ЛАЗЕ СХВАТИЋЕ ДА НИЈЕ ЛЕПО ЛАГАТИ И ОД СУТРА ВИШЕ НЕЋЕ ЛАГАТИ. ЗАБОРАВИ СВЕ И НАСТАВИ ДАЉЕ СВОЈИМ ПОСЛОМ.”

Ова монструозна фотографија није стигла случајно. Наиме, уредник Телепромптера већ данима ради на истраживању једне групе људи из политичког подземља, а циљ је био да се стопира текст који ће, по свему судећи, изазвати велике немире у државним органима и на политичкој сцени.

Ко се налази на монструозној фотографији?

Фотографија мртваца стигла је на приватни Фејсбук налог уредника Телепромптера 21. маја тачно у 23:58 часова са Фејсбук профила под именом “Немања Савицх”. Следећег дана, 22. маја, тачно у 11:57 пре подне, уреднику Телепромптера стигла је још једна порука од исте особе. Овога пута, био је то линк до вести на сајту “Б92″ под насловом: “Нишлија се разнео бомбом на улици”.

Уреднику је уз тај линк стигла још једна претећа порука:

“ЗАКОЧИ. И ДА ХОЋЕС ВИШЕ НЕМАШ ГДЕ ДА ЈУРИШ. ОСТАВИ СЕ ЛАЖОВА И НАСТАВИ ДА РАДИШ СВОЈ ПОСАО.”

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси