Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Твитерашима поштом стигли беџеви са натписом "Мишков плаћеник"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 05. 2015.

Аутор: Б. Ј. Извор: Блиц

Твитерашима поштом стигли беџеви са натписом "Мишков плаћеник"

Новинар БИРН-а Слободан Георгијев, директор Центра за практичну политику Драган Поповић и водитељка Вања Бахиљ, познатија као твитерашица “коза на штиклама”, добили су јуче поштом на своја радна места беџеве са натписом "Ја сам Мишков плаћеник".

 

Георгиеву је коверат јуче поштом стигао на посао, а након што је збуњено открио садржај пошиљке, он је позвао полицију и пријавио цео случај.

Након што га је патрола синоћ посетила и сачинила службену белешку, он ће данас овим поводом отићи и у одељење за јавни ред и мир београдске полиције.

Георгиев је на свом твитеру позвао и премијера Александра Вучића “да проба да утврди ко од његових сарадника из партије шаље беџеве”.

Иста пошиљка стигла је и на адресу Драгана Поповића и то на НВО “Кућа људских права и демократије”, који је такође навео да су “ботови креативни”.

Међутим за разлику од њих Вања Бахиљ, колумнисткиња “Блиц Пулса” и водитељка емисије “Наше јутро” на Б92 окачила је на твитер слику пошиљке на којој је осим беџа и десет динара уз поруку “Послали из СНС-а неки дивни људи. А 10 динара ми је од Мишка”.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси