Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нестао дописник "Вечерњих новости" из Требиња
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 05. 2015.

Извор: Срна, Вечерње Новости, Блиц

Нестао дописник "Вечерњих новости" из Требиња

Требињској полицији данас је пријављен нестанак педесетчетворогодишњег новинара Радивоја Гутића из Требиња. У Центру јавне безбедности Срни је потврђено да су примили пријаву данас око 12.00 часова и да су расписали потрагу за Гутићем, који је дописник "Вечерњих новости". Према незваничним сазнањима, Гутић је у недељу навече, 17. маја, у 21.45 часова кренуо аутобусом у Београд, од када му се губи сваки траг, а на телефонске позиве је недоступан.

 

Полицијском провером утврђено је да је Гутић прешао гранични прелаз Вардиште између БиХ и Србије у аутобусу у понедељак, 18. маја, у раним јутарњим часовима.

Гутић је имао заказано суђењу у понедељак у Београду, на коме се није појавио.

Породицим ни редакцији Гутић се није јавио готово два дана. На себи је имао плаве тамније фармерке, плаву кошуљу дугих рукава, црну танку јакну, носио је црну торбу преко рамена и штап за лакше ходање.

Због болести има мањих проблема у говору, наводе "Новости" и апелују на све путнике у аутобусу или грађане, да уколико знају било какву информацију о Радивоју, одмах то пријаве најближој станици полиције или на број 011 - 3028-121.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси